Перший обліт Ікара 1600

Днями (11 жовтня 2011 р.) зібравшись після роботи, вирішили виїхати облітати Ікара 1600 у зв’язку з гарною погодою та й що б нова модель довго не припадала пилом у кутку.

Для тих хто не знає Ікар 1600 – це модель літального апарату розмахом 1600 мм, яка була розроблена спеціально для FPV польотів.

Приїхавши на поле Андрій швидко зібрав модель так як скоро мало сідати сонце, та й прохолодні осінні вечори дають про себе знати. Я допоміг Андрію запустити літак на старті, дуже здивувався, що модель з таким розмахом так легко запускається. Потужності двигуна вистачає з надлишком, ручку газу давали до половини ходу. У польоті поводиться дуже стабільно, як і слідує FPV-шному літаку. Акумулятора 3S 1800 mAh вистачило до 15 хвилин польоту і до кінця не розрядився. За одне зняли невелике відео на недорогу камеру відеореєстратор, приклеєний скотчем до фюзеляжу.

Усі обльотом Ікара 1600 залишилися задоволені. Надалі плануємо покупку FPV апаратури та установки на ІКАР 1600. Далі буде…

2 коментарі to “Перший обліт Ікара 1600”

  • какая дальность действия камеры?

    • В данном случае использовалась не дорогая камера видео-регистратор. В скором времени планируются полеты уже с FPV. Вот там и будем тестировать дальность.

Залишити коментар

   

Допомога ЗСУ

Фонд “Повернись живим” – це небайдужі українці.


Благодійний фонд Сергія Притули

Buy Me a Coffee